Laxeringsmedel?

Först vill jag bara klargöra en sak. Jag tänker INTE använda laxeringsmedel. Jag har aldrig velat testa. Hela grejen med laxeringsmedel är bara förvirrande för mig. Jag förstår inte varför vissa använder det? Det kan väl knappast vara effektivt? Jag menar... Man har väl redan smält maten när man... Ja, ni vet. Jag vill bara försöka förstå. Om någon av er har använt kan ni väl berätta hur det fungerar.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Haha! Själv kan jag inte bestämma mig för om den där hamburgaren ser äcklig ut, eller om jag vill äta den ;)Jag använder laxermedel ibland, hjälper inte mot kalorier men jag tycker det är skönt då magen blir tom efteråt. Hjälper mot tjockis-ångest. Det började med att jag läset en artikel om någon som gått till läkarn efter att ha rasat i vikt och varit dålig i magen. Det visade sig att personen åt mycket sockeralkoholer och att det var dessa som orsakat magproblemen och viktnedgången. Smart tänkte jag och började ersätta måltider med sockerfritt godis. Blaha, blaha och plötsligt började jag använda laxermedel.Dessvärre sammlar kroppen på sig vätska då man slutar med dessa, och tarmarna tappar sin naturliga "förmåga" så det blir en lite av en ond cirkel.Haha jäklar så dum jag känner mig då jag sitter och skriver bajs-kommentarer i din blogg ;)

2010-03-05 @ 18:19:23
Postat av: Ebba

Som talaren ovan, ibland om jag hetsätit/överätit så kan jag laxera för att jag vill få det ur mitt system och kunna börja om på nytt, gå på en ny hård strikt diet och vara "tom" och "ren". Det är sjukt och jag vet att det inte gör en smalare - men jag mår illa och blir så äcklad av att veta att all den där äckliga hets-maten och ofördjudna livsmedelen finns kvar i min kropp. Då driver jag hellre ut dem så jag kan glömma det och gå vidare, kämpa på mot bara fettcellerna och inte även "maten i magen".Men det är dumt att göra det för ofta. Man blir "beroende" och blir förstoppad, har läst att vissa kan få konstant läckage dessutom. Så det är en undantags-åtgärd...

2010-03-09 @ 14:46:23
URL: http://srecanosmeh.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0