Cravings

Ibland kan jag bli sugen på rätt udda saker. Just nu är jag inte långt ifrån att gå till affären och köpa en mandeltårta. Jag älskar mandeltårta. Mandeltårta, mandeltårta, mandeltårta. JAG VILL HA MANDELTÅRTA!

Kommentarer
Postat av: Isa

Bra inställning du har, laxermedel är helt verkningslösa i viktsynpunkt och helt onödiga att börja med :)Snickerstårtan är mycket godare... Helt underbar!

2010-03-06 @ 10:19:28
URL: http://everydayfrometheinside,blogg.se
Postat av: Jenny

Hur har veckan varit? Hör gärna av dig om du vill "prata"! Kram på dig!

2010-03-06 @ 12:34:33
Postat av: Anonym

hej, jag käner inte dig men jag googlade bulimi och kom in på din blogg. för jag har tänkt att jag kanske håller på att få en ätstörning. för jag kan sitta och fantisera om mat, hetsäta men inte spy eller träna..när jag läste era bloggar blev jag upprörd, ni har det tiotusen gånger värre än mig, så jag ska fan inte klaga!.

jag har en kompis som hade anorexia och insåg allvarligheten..

jag är livrädd för att bli sjuk samtidigt som jag tycker att det vore skönt att bli av med allt.

jag har läst din blogg nu och några som kommenterar din blogg. jag blir så himla ledsen att ni mår som ni mår.

berätta för era föräldrar, få dom att förstå och kräv hjälp! det finns duktiga människor som är vänliga och förstående. läkar och psykmotagningar är inte så läskiga och kalla som dom låter.

jag vet inte om jag alls har hjälp eller bara ställt till det ännu mer. men snälla berätta för någon! det är ingen konstig eller äcklig sjukdom men ni måste ta tag i era problem för kroppen orkar inte hur länge som helst, jag såg det.. och förlåt om jag fått er att må ännu sämre, för det vill jag verkligen inte

2010-04-08 @ 22:16:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0