Äter av ren uttråkning

Fan, jag tror att jag har gjort en revolutionerande upptäckt: jag hetsäter för att jag är uttråkad! Idag har jag hållt mig sysselsatt hela tiden och inte känt att jag har behövt äta stup i kvarten. Jag har pluggat, tvättat sängkläder och kuddar + täcken, smörjt in alla mina skor med skokräm, städat mitt rum, diskat och rensat datorn. Jag har faktiskt njutit av att göra sådant som andra tycker är tråkigt! Nu finns det dock inte så mycket att göra längre. Jag vill ha något att göra! HELA TIDEN. Det är fan min enda räddning. Vad ska jag göra nu? Tips någon?

Kommentarer
Postat av: malin :)

fin blogg :)

2010-02-05 @ 18:27:05
URL: http://kristinehamnmalin.blogg.se/
Postat av: Cecilia

Svar: Tack så mycket. Det ska jag komma ihåg =)!

I see, du får med prata om du vill! Det vet du. Kram

2010-02-05 @ 18:51:59
URL: http://Cemoangel.blogspot.com
Postat av: Cecilia

Svar: Nawe. =) Detsamma!

2010-02-05 @ 22:27:47
URL: http://Cemoangel.blogspot.com
Postat av: Maja: STYLE & LIFE by LEIA

Så fungerar jag också....plattan i mattan tills energin tar helt slut:( Tyvärr är det ju egentligen bara att trycka bort problemen.



Mitt förhållande till mat är väl en novell i sig....har varit anorektisk (med tvångsinläggning etc) idag är jag ju snarare överviktig (efter graviditeten)....det går lättare att äta men ångesten och tankarna och självhatet finns kvar...



kramar

2010-02-06 @ 13:20:07
URL: http://styleandlifebyleia.se
Postat av: Linda

Oj, du har hållt igång! Jadu, jag brukar gå ut med hunden när jag har tråkigt, eller städa, rensa. Göra rent hos marsvinen, bada katten..haha :P



Jag såg inte din kommentar förren nu, blir själv så grinig när folk itne svarar tillbaka så ber om ursäkt för det! Men ja, jag har haft ätstörningar. Skulle inte klassa de som anorexi, för jag ville aldrig bli smal, eller ansåg mig vara tjock. eller ja, jag var/är jävligt smal, och vill inte ha det på nått annat sätt, men jag var helt enkelt inte intresserad av att äta. har aldrig ätit frukost, skippade lunchen i skolan så jag fick sova längre, åt middag när jag kom hem, och såg inget fel i det..



Men vändning blev när jag var hemma hos min pojkvän.mådde dåligt pga att jag inte ätit och senare på kvällen svimmade jag två gånger, ambulansen kom och hämtade mig, mamma fick ta ledigt från jobbet, min pojkvän satt ch grät, och min läkare antydde att detta antagligen var pga slarv med mat och enorm stress. Så detta är två år sedan nu, och ska jag vara ärlig har nog inte min vikt förändrats så mycket, däremot min inställning till mat anser ja gär mer hälsosam. Jag är fortfarande lat, är ingen hemma skulle jag nog skippa middagen och äta flingor istället, men jag försöker mycket mer nu..

Gymmet är nog det som håller mig frisk. Jag tränar hårt, får ut allt jag tänker på, och blir hungrig och äter bättre när jag kommer hem :)



Hehe, blev väl en halv A4 det där svaret, får se om du orkar läsa ;)

2010-02-07 @ 00:48:52
URL: http://lillyz.blogg.se/
Postat av: Rebecka

Du skulle inte kunna spela ngt data-, eller tv-spel? JAg spelar inget "avancerat", typ som wow eller så, men ibland så om man spelar totalt hjärndöda spel, så fastnar och ofta går tiden jävligt fort.

dock gäller det ju att komma på ngt som är kul^^



(och ang. ditt andra inlägg, det är fan bara sorgligt med folk som ska klanka ner på andra bloggar, som inte inser att bloggar faktiskt är PERSONLIGA och inget annat. Ultrapuckon lixom.)

Kram!

2010-02-07 @ 10:38:11
URL: http://annorlundamenvanlig.blogg.se/
Postat av: Linnéa

sv: Åh, tack så sjukt mycket! :D

2010-02-07 @ 13:35:28
URL: http://doli.blogg.se/
Postat av: Rebecka

Sv: Hm, jag är inte så jättebra på det där med spel, jag spelar mest spel på facebook xD

Men de tar ju inte så jättelång tid så...

Annars vet jag väl bara Aion, men det är ju liknande som wow ^^



Annars har du ju denna sidan; http://www.gamegarage.co.uk/ där det finns en del spel som man kan fastna för lite :P

2010-02-07 @ 19:57:28
URL: http://annorlundamenvanlig.blogg.se/
Postat av: Daniel

Kolla bra filmer vetja!!!

2010-02-08 @ 14:31:36
URL: http://danielfagerholm.webblogg.se/
Postat av: Jenny

Det känns som att det lika gärna kunde vara mina ord. Helt otroligt! Du skriver vad jag tänker... ;-)

2010-02-11 @ 17:55:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0