Fan fan fan

Jag bor i ett rent helvete just nu. Igår fick mamma världens största godispåse i julklapp från jobbet. Det är säkert flera kilo. Det har gått så bra för mig de senaste dagarna. Jag har i princip inte kräkts alls. Så kommer hon hemdragandes med det här! Det vänder upp och ner på allt. Nu kommer jag spendera dagarna med att sitta och tänka på allt godis som finns tillgängligt här hemma. ÅÅH, hur fan ska jag klara det här?

Kommentarer
Postat av: Anonym

Åh hej äntligen nån i samma situation. Vet att jag har problem med maten. Jag har bulimi. Det vet jag. Ingen vet om det. Eller jo nu ljög jag. För två år sedan när det var precis i början berättade jag för min mamma och min bästa vän att jag brukade stoppa fingrarna i halsen för att dämpa ångesten efter att jag ätit. Då kräktes jag aldrig. Gillade bara känslan av fingrarna i halsen.

en jag ville inte fastna i ätstörnings träsket så jag tänkte att om dom visste om det så skulle de hålla koll på mig och då skulle det bli bra. Idag så äter jag nästan två kilo godis i veckan. Som jag kräks upp såklart. Jag mår bättre av att göra så här. Det är bara så sjukt jobbigt att försöka dölja det för mamma. Hur kräks man för att det inte ska höras? Jag brukar ha duschen igång. Men det brukar bli lite misstänksamt när jag ibland duschar flera gånger per dag utan anledning. Jag vill inte vara tjock längre.

2009-12-16 @ 17:45:27
Postat av: Shoot Me Already

Hej! Kan inte du maila mig istället?

[email protected]



Kram

2009-12-16 @ 17:58:05
URL: http://shootmealready.blogg.se/
Postat av: Cecilia

Usch, nu börjar jag verkligen hata julen... alldeles för mycket skit man stoppar i sig >.<



Jag kommer dessutom få panik på julafton.. för då kommer massa släkt hit. Hur fan ska jag kunna äta så passa lite som jag vill utan att dom ska börja klaga å tjata?! gahh.

2009-12-17 @ 20:29:11
URL: http://Cemoangel.blogspot.com/
Postat av: Saraah

tänk positivt och frammåt så går de bättre! :)

2009-12-19 @ 06:09:08
URL: http://vspe.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0